Terug Vooruit Sitemap Home Contact    
Taekwondo
Hapkido
Kick Spirit
Nunchaku-do Zelfverdediging

Hoofdmenu

 NIEUWS

Veranderingen lessen Meerhoven en Vught


Letty stopt per 1 januari 2019 met het lesgeven van taekwondo bij Sportschool Dekkers. Hierdoor stopt de taekwondoles in Meerhoven op woensdagmiddag. Er is geen trainer in de middag beschikbaar en ik ben zelf overdag werkzaam als docent Nederlands. De leerlingen die in Meerhoven trainen kunnen vanaf woensdag 9 januari trainen in Veldhoven (de locatie is 5 minuten met de auto van Meerhoven vandaan). De laatste lesdag op woensdagmiddag in Meerhoven zal op 19 december zijn.
  
VELDHOVEN

woensdag Van Vroonhovenlaan 6 (Meerveldhoven)

18.45 - 19.45 uur 7 - 10 jaar

19.45 - 20.45 uur
11 jaar en ouder

De taekwondoles in Vught zal wel door mij overgenomen worden. Dit zal echter op donderdagavond zijn omdat ik op alle overige avonden al ingepland sta om les te geven. Vanaf donderdag 10 januari kan er getraind worden in gymzaal Cromvoirt. Deze gymzaal is 5 kilometer van de huidige gymzaal. Op een andere dag of op een andere tijd lesgeven is niet haalbaar voor mij. De huidige gymzaal is niet beschikbaar op donderdagavond. De laatste lesdag op woensdagavond in Vught zal op 19 december zijn.
  
VUGHT

donderdag Kerkweg 2 (gymzaal Cromvoirt)

19.00 - 20.00 uur 7 - 10 jaar

19.00 - 20.00 uur  11 jaar en ouder
   
     
Met vriendelijke groet,
Sportschool Dekkers

Erwin Dekkers
  
 
ps Mocht je toch nog vragen hebben over bovenstaande aanpassingen, dan kun je altijd een mailtje sturen naar info@sportschooldekkers.nl
   

  

  

 
Klik hier voor het laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht

Zoek website