Terug Vooruit Sitemap Home Contact    
Taekwondo
Hapkido
Kick Spirit
Nunchaku-do Zelfverdediging

Hoofdmenu

 NIEUWS

Update online lessen Sportschool Dekkers!
    
     

Beste ouders en sporters,

Vanavond (dinsdagavond 12 januari) zal bekend worden dat we nog een paar weekjes langer niet in de gymzaal kunnen sporten. Hierdoor zullen we iets langer doorgaan met de online lessen. Een overzicht van de online lessen:

Dag

Tijd

Sport

Maandag

18.00-19.00 uur

Nunchaku-do

Dinsdag

17.30-18.00 uur

Hapkido-Taekwondo
speciaal voor kinderen 5-7 jaar

Dinsdag

18.00-19.00 uur

Judo

Woensdag

18.00-19.00 uur

Taekwondo

Donderdag

18.00-19.00 uur

Hapkido

 

 

 


De lessen worden via Teams van Microsoft gegeven. Als je mee wilt doen dan moet je eenmaal een dag voor de training een mailtje sturen. Daarna wordt je automatisch wekelijks ingepland. Wel dien je je deelname te bevestigen. De lessen zijn met name fysieke trainingen. Iedereen in een gezin mag meedoen. De buik-, borst- en beenspieren worden flink getraind. Bij de Judo en Hapkido is het makkelijk als je iemand hebt om samen de oefeningen mee te doen. Vanaf dinsdag 19 januari richten we speciaal voor de kinderen 5-7 jaar een apart half uurtje training in. Deze training is vooral gericht op plezier en samen sporten.

Examens
De geplande examens worden toch enkele weken doorgeschoven omdat het online afnemen van examens moeilijk uit te voeren is. Dit betekent dat zodra we weer in de gymzaal mogen trainen in de eerste week de training op het examen gericht zal zijn, waarbij in de tweede week dat we in de gymzalen mogen trainen de examens plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,
Sportschool Dekkers

Erwin Dekkers


Aanmelden online kan t/m zaterdag 13 februari 2021!
Online aanmelden voor deelname examen: KLIK HIER!
          
Vergeet niet op de dag van je examen je strippenkaart mee te nemen  om deze te laten aftekenen. Geen strippenkaart is geen deelname examen. Heb je een nieuwe kaart nodig? Stuur dan een mailtje naar: info@sportschooldekkers.nl
  
 

 

    

Klik hier voor het laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht

Zoek website