Terug Vooruit Sitemap Home Contact    
Taekwondo
Hapkido
Kick Spirit
Nunchaku-do Zelfverdediging

Hoofdmenu

 INFORMATIE

 MULTIMEDIA

 OVERIG
Privé-lessen op maat!


Privé-lessen taekwondo of zelfverdediging
Sportschool Dekkers biedt speciale op maat gemaakte programma's voor klanten die privé-lessen en trainingen willen volgen. Het kan zijn dat u niet in staat bent om in de avonduren te trainen/sporten of dat u gewoon alles veel sneller wilt leren. Alle lessen worden verzorgd door Rijksgediplomeerde trainers met als hoofdtrainer Erwin Dekkers. Zowel taekwondo als zelfverdedigingsprogramma's zijn mogelijk.Het programma wordt individueel afgestemd en met de kandidaat vastgelegd in een contract. De contracten zijn individueel en op looptijd afgestemd. Ook het aantal trainingsuren per week worden in overleg vastgesteld. De kosten zijn afgehankelijk van het gekozen trainningsprogramma. De trainingen kunnen zowel in onze verschillende trainingszalen plaatsvinden maar ook thuis of buiten. Alles is bespreekbaar.

Wij zijn één van de weinige sportscholen die ook overdag taekwondolessen verzorgen.Taekwondo geupexamen kunnen tijdens privé-lessen afgenomen worden. Het maximaal aantal deelnemers is 4 per trainings eenheid. Ook volledige privé-training en les is mogelijk.  De contracten en verder info wordt vertrouwelijk behandeld. Ook is het mogelijk om op individuele trainingsbasis versneld naar de zwarte band toe te werken.
 
Bijlessen taekwondo
Ook kan men kiezen om taekwondo bijlessen te volgen. Dit kan bijvoorbeeld om in een korte tijd extra kennis bij te leren. Bijlessen kunnen gevolgd worden door kinderen maar ook door volwassenen. Ook hier geldt: Maatwerk voor de bijessen! In overleg met de deelnemer wordt het tijdspad en intensiteit bepaald. Ook wordt de inhoud in overleg samengesteld. Het kan dat er behoefte is voor een specifiek taekwondo onderdeel. De bijlessen kunnen zowel in onze verschillende trainingszalen plaatsvinden maar ook thuis of buiten.

Voor verdere informatie graag contact opnemen met het volgende E-mailadres: info@sportschooldekkers.nl of bel gewoon Erwin Dekkers op 06-15426634 en vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor het laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht

Zoek website 


Speciaal


Sjors Sportief